Onze missie

Uitgeverij NEO is de maker van de lesmateriaal voor burgerschap, maatschappijleer en beroepsgerichte vakken.

NEO is een onafhankelijke uitgeverij van educatief lesmateriaal. Wij maken methodes waarin niet alleen de kwaliteit van de lessen goed moet zijn, maar ook de vorm waarin we ze aanbieden. Compact en compleet, aansluitend bij de interesse van de leerlingen en met ruimte voor eigen inbreng van de docent.

Het is tijd dat we in het onderwijs voorop gaan lopen. Er is zoveel meer mogelijk, dan de manier waarop lesmateriaal nu wordt aangeboden. Wij geloven dat dit anders kan en anders moet. We bieden onze producten vooral digitaal aan. Een bewuste keuze, zodat we steeds kunnen inspelen op het nieuws van vandaag en de feedback van gebruikers. Want wat beter kan, moet beter!

We staan voor vernieuwend én leuk onderwijs. Leerlingen verdienen een methode die geschreven is vanuit hun hedendaagse beleving, niet die van vijf jaar geleden. Tevens zien wij het als de taak van een uitgever om zich te beperken. De docent bepaalt het lesprogramma op basis van de behoefte van leerlingen. Onze methodes ondersteunen daarbij met aansprekend en actueel materiaal.

Wij werken elke dag met plezier aan het onderwijs van vandaag!

Stef van der Linden
eigenaar Uitgeverij NEO

Beeld bij Missie